tjoo

Vecka 28 är bilden tagen. Full aktivitet på den lille me armar & ben.

Hey'!

Hallå!

Nyss vart hos marnmorskan. Höll ju på att glömma bort de, så 10min innan jag hade tid så kom jag på de. Gick bra där även idag. För högt socker bara så ajabaja! Tycker ju inte själv att jag ätit massa socker men jaa kanske någon bulla & iste som gjort sitt. Så nu blir de strickt me socker intaget för mej.

Sjukskrivit mej från jobbet i 2 dagar, så är hemma. Tror de är som muskelinflamation i revben & rygg jag fått. Känns bättre nu, men att de gjort ont. Fy fan. Till & me ont att andas :S

Nä ska uppdatera om någon dag & kanske lägga upp nå bilder då oxå.

Vecka 27

Hallå.

Första dagen på jobbet efter semestrern. Blidde en mjuk start på ett par timmar. Kul att jobba faktiskt!

Men känner att jag hållt igång idag, håller på att tvätta kläder i tvätstugan nu. Hm jaa mina fogar gör ont å ryggen så de fina fogbältet åkte på! Så ikväll blir de ingen mys kväll i soffan deräckt, får sitta på något hårt. Annars blir de - kan ej gå! & så kul är de inte att krypa tycker jag.

Gjorde en beställning igår på lite grejer. Beställde en gravid kudde så man får sova ordentligt någon gång! De börjar bli hemskt att sova om nätterna. Köpte en amningskudde på samma gång, bad stöd & några jätte söta bäbisnappar för nyfödda.

Tänka att tiden går så fort. Idag är de bara 13 veckor kvar :S Vars for tiden?!

bilder


Vecka 26.
Lilla jag me stora magen. Super nöjd att vara tjock :)


Vecka 26

Hey!

Imon går vi in i vecka 26. Shit va tiden springer iväg! Som bara 14 veckor kvar nu av tiden. Bäst att hinna njuta nu av sissta tiden som gravid! För de är ju helt underbart att vara ett tjocko :)


De blev bil affär förresten:) Så detta är min nya Mercan

Mycket nöjd me ny bilen. Super fint skick även fast den har ett par år baki sej. & de bäst är att de är massa motor under huven, mer än va man är van vid!Puss på dej älskling!

Sen har vi hunnit vara på bröllop uppe i Kangos. Vart kusin Lousie gifte sej! Skit kul!

RSS 2.0