Vecka 24

Ojoj denna värme jag brinner upp. De är så sjukt varmt hela tiden :S Sammla värska i benen/fötterna oxå. Så nu har dom porriga stödstrumporna åk på!Nu är magen stor. & han sparkar mycket mer & hårdare. Så nu får pappa Erik oxå känna. & jaa alla andra oxå för den delen :)Bebins alla grejjer hittills. En helt egen skrubb har den fått :) Känner att de behövs bröjas i tid. Vet ju att de är 16veckor kvar. Men dom veckorna springer iväg. & nu har jag ju semester & ork till detta så varför inte börja i tid?! Vill inte börja stressa till luleå för att storhandla i 8-9 månaden. De funkar ju inte. + att man jobbar då oxå.

Imorgon Fredag står de på schemat att umgår me Eva som kommer hem :D Samt att åka & möjligen köpa en ny bil. ;P Ska å se en mercedes C230 98 kompressor. Kombi så klart! Måste införskaffa mej en mera barn vänlig bil me lite klös i ;P.

Har ju en kombi merca från 93 nu som duger gott & väl, men de är en diesel:( & att ta bort lastbilsreggningen kostar multi per år att äga. Så nej vi behåller den som 2 passagerare & köper en bensinare för 5 personer. Så Erik får pendla me den gammla till jobbet då. & sen har vi den andra som vanlig bil.

Vecka 23

Idag går vi in i vecka 23. Bäbisen sparkar som tusan just nu :) Är helvild alltid sent på kvällarna :) Så jaaa, vi får nog en kvällspigg bäbis.Jag & madde i västerås. Tjock jag är haha.

BIg meet

Här kommer lite bilder från power big meet...
helgen


Helgen vart vi till mamma & Stens stuga i äihäme.


Stor stugan "men den är ju liten"gäst stugan& den blir om målad invändigtLinus, gullis


Tjockis på altan. & gaaah den utsikten


Kram


åka båt


Mamma hade köpt en ny bil oxå.


Sen hann vi ragga oxå;)


hoho

Halloj.

Urk idag är en dålig dag. Känner hur alla skit hormoner flödar & förstör min tillvaro. Mera jobbigt. Nå ja nog vet ja de blir bra.

Hmm funaderar kanske om man skulle åka bort ikväll, kanske till stangan å se ett tag eller så

RSS 2.0