28 nov

Go morgon!

Sitter å glor här me Dylan, ja nu har han fått sitt namn:) Funderar på frukost.

Ihelgen åkte Erik på firma fest, så vi drog upp till korpis. Fick köra 124 mercan som har skit dåliga lyktor! Jojo vi kom till korpis å pang in i en ren, suck..... De gick ju bra för oss alla, vi i bilen, renen & bilen. Ingen bula på bilen ens. Men man hann hoppa till i alla fall. Tur att jag inte körde så fort! Stannade natten hos min faster. Moster min sov oxå där.


24 nov

Tänk att snart äre 1 advent, blir nog en snö lös sådan dessutom. Man har ju ingen vidare lust att börja jul pyntan :/ Suck, nå nog uti de.

Imon äre fredag, blir besök på bvc för att väga & mäta lillen våran. Skulle ha vart idag, men vi fick sova först 7-8 på morgonen & tid 10 så fick ringa å avboka. Aldeles för slut för att orka me de. Erik åker iväg till Luleå imon på firma fest, så vi blir ensama natten. Ska till korpis på Lördag hade jag tänkt & hälsa på, min moster kommer nämligen. Nä nu ska jag tjata på Erik att vi ska se film & mysas medans lillen sover. :O)

22 nov

Sitter & dricker en kopp te. Skönt att slappa ett tag medans lillen sover.
Har haft barnmorskan på hem besök idag. Lite info/papper & grejjer bara. De knallar på här hemma, lillen har dock inte samma dyngsrytm som oss ännu. Han sover mest dagarna & lite mer vaket på nätterna. Nå ja man får anpassa sej efter han helt enkelt...*~...Myspys...~*..Vi har hunnit vara upp till Korpis & hälsa på mamma oxå. Olyckligt vis blidde de mycket tjorvigare än vi väntat. Hann bara ut ur rondellen & gasa på, nå ja bilen började kränga som på sladd utan halka. Fick vända i nybyn. Parkare bilen i garaget & Erik fick ta andra bilen å åka & hämta en annan bil, som får ha fler passagerare än 2. Så jaaa 3 bilar å sen va vi på g, drog ut på tiden typ 1½ timma dock :S Men ja mamma hade ju fyllt år å vi hade köpt blommor, man vill ju inte att dom ska hinna dö. Nå jaa något i styrningen eller kanske en bussning som farit i mercan, men den ska på värksta så vi får de snabbt fixat. Eftersom vi inte har någon bil som vi alla kan åka i då.

Glömde skriva att han vägde 3815g & 52 lång. Så de va ju en rätt stor grabb jag hade i magen:)

nu är han här

som vi väntat å längtat:) Men nu har vi fått våran lill kille.

Vi gick och la oss på torsdags (10/11) kväll rätt sent. Kunde inte riktigt komma till ro. Sen vid 01.00 började jag känna lite värk i magen, men envis som jag är fattade jag inte att de var på g riktigt. Vankade runt här hemma me värk. Tills jag började fatta vid halv 3 att ok de är på riktigt nu. Ringde förlossningen & råd gjorde me dom. Bestämde att avvakta lite men vi åkte halv 4 på morgonen iväg mot sunderbyn. Jobbig resa, ont samt halka som tusan på en del av E4an. :S När vi kom fram fick Erik dumpa av mej vid akuten, vars jag fick mej en rullstol:) Rullade in på förlossningen vars jag blidde undersökt & hoppsan öppen 6cm. Så vi fick ett eget rum då:) Fick gå & bada badkar på en toa för att lindra värkarna. När vi var klara me de fick vi en ny barnmorska som hette jessica & hon var hade han om oss hela förlossningen. Måste oxå säga att hon var den bästa barnmorskan vi träffade oxå!

Fick lägga mej i vårat rum & prova lite lustgas. De funkade väl ett tag. Men vid 8.00 var de jobbigt, men jag envisades me att inte be om ryggbedövning eftersom de kan sakta ner förlossningen. Men klockan 9.30 vart de jobbigt så jag bad att få de. Oj shit när de ryggbedövningen började värk var jag i himmelriket! Låg å såg på dataskärmen att jag hade kräftiga värkar men jag kände de inte. Va skönt! Vid 12 tiden satte barnmorskan in dropp för att påskynde förlossningen, så att hon skulle hinna vara me innan arbetsdagen var slut. 13.30 började jag förarna att de va små krystvärkar. Dom blev kraftigare, men dom riktiga krystvärkarna hade jag nog ca 15min. Jag vars fast besluten om att han skulle ut fort så krystade inte så många gånger. & plopp sa de så var han ute. Klockan 14.21 den 11/11-11 föddes han.

en stolt pappa
8 nov

1 dag kvar till beräknad förlossningsdag. Inte kommit någon bebis ännu men nu kan de väl snälla inte vara sååå länge kvar?! Men kommer väl bara därför att gå över tiden till max.

Vaknade vid 4 på morgonen me förvärkar som hållt på någon timma, men är skepptisk att de kommer hända något. Men hoppas att värkarna fortsätter så de här blir gjort.

2 nov

Mvc idag, allt va bra. Sen till garaget å kollade va Erik gjorde. Han höll på me nå lack grejjer. Sen har jag fördrivit dagen me min käreste granne Eva, som tyvärr ska flytta. Ska strax knalla ut i köket å börja laga middag, makaronipudding. ;P

Har fått mina nya filmer som jag beställt, ska se om de är nå bra då;P. Rekomenaderar om någon va bra. Hoff hoff tror jag ska ta en kvälls promenad här sen oxå. Nä nu ids jag inte uppdatera nå mer har som dåligt me info här.

RSS 2.0