Vecka 33Tjock punkt nu.

& ja jag vet jag ser ut som en uppstoppad gris i ansiktet haha. Men de är sova tajm strax ;P

KläderHar inhandlat lite nya kläder till bäbis.
Oj så gulligt me koalor på magen :) & en matchande färg på boddyn till koalorna.
Mini overall super söt. Hel blåttt, fin fint ;PAlltså jag har verkligen fastnat för de här me byxor med fot. Men de är ju väldigt bra slipper man sockorna. & så håller dom nog sej varmare så oxå.

Tvätta

Hiooo...

Idag har jag tvättstuga, suck. Alltså jag gillar inte de:) Fast jaah jag får se de så som att de är ju sysselsättning. Något jag nu förtiden verkligen behöver. Inte så jävla spännande att gå runt här hemma:) Fast igår hade jag en ovanligt spännande dag, haha. Erik & jag åkte å hälsade på hos folk. Först hans kompis sen vidare mot mamma i Korpis & sisst Eriks mamma & pappa :) Så de blidde ett par mil.
bild2Tack Emma som tagit massa fina bilder me sin bra kamera!

bild1<3

Hemma

Hoho.

Nu har jag gått hem på havandeskapspenning. Fick de maximala man kunde få, 60 dagar innan förlossning. P.g.a mitt tunga jobb. & ja de ska bli ganska skönt att vila kroppen. Man är inte alls lika arlert på att springa nåe mera.

Har lite svårt att hitta vettig sysselsättning. Kan ju inte städa å gorma för mycket här hemma heller för de tillåter inte kroppen. Baka ids jag inte. & de är onyttigt att äta massa fika! Har fått de här så kallade söt sugen lite :( Gör allt för att hålla mej. Har ätit färsk ananas för de är ju rätt så sött! & gott! Tänker inte falla ner i nått godis träsk & bli överviktig som tusan, NEJ! Vill kunna bli mitt gammla jag rätt snabbt efter åt, så helt onödigt att äta massa skit.

Fått från ellos nå rabatt chekar. Vill beställa kläder till mej & Erik, men jaaah denna dator. Asså tror vi har fått nå mongo virus i den:S Eftersom vårat virus skydd är för gammalt. De klipper internet & vissa sidor funkar inte alls, som blocket & kläsidor. Jäävligt irriternade. Fast har ju bett Erik ringa efter hjälp från en av hans kompisar. Men tror dock inte hans gjort de!

Hade Emma & Donko här på besök igår. Hon fotade mej å Erik me bebis magen :) Jag vill oxå ha en såndär proffskamera!!!

.


V. 29


V.30


v.30

& idag blidde de vecka 31. Punkt slut

Vecka 30

Hey.

Oj de va visst nå tag sen jag uppdaterade?!

Nå väl allt är väl som vanligt nästan. Har mellan åt fruktansvärt ont i mellan ryggen & runt till revbenen. Barnmorskan menade på att de kan bero på att jag har mycket sammandragningar, så de blir någon slags efter värk i musklerna. Inte alls så mysigt & kul. Man kan inte sitta för de gör ont, man kan inte stå för de gör ont & jaa ligga neeej de gör ont. Så man får helt enkelt byta ställning hela tiden när ryggen blir super ond!

De blir mest troligt Luleå en sväng till helgen. Ska & hämta barnvaggnen hade vi tänkt. Samt låta Emma fin fota oss & stor magen :) Skulle ju vara som kul att ha lite mer proffsiga bilder från graviditeten. Sen kanske vi tar 3D bio på samma gång :) Borde även åka & köpa ett till par 3D glas ögon till våran tv & nå 3D filmer.

RSS 2.0