30 apr

Drog just iväg en beställning på hårprodukter. Silver shampoo, ska prova XL heter den, har klippotekets nu men jaa den funkar ju inte alls. Matrix Moisture Conditioner, provade den igår och den va bra för mitt hår. Wella Professionals Extra Volume, vill ha volym mousse. Joico Silk Result Thermal Smoother har jag sen tidigare och de är bra värmeskydd och man får inte frissigt hår heller. Tycker allt som säljs i vanlig butik är skit för håret. Eller i alla fall i mitt hår:P Betalar hellre mer å får fint hår.

Efter en inpackning ska man alltid lägga balsam efteråt. Bra att veta!

30 apr

God morgon.

Promenerat på mitt band så sitter lite små svettig här. :P Hoff såg en sån hemsk bild på facebook idag, blev ledsen när jag såg den :( Ett spädbarn som blivit misshandlad, blåslagen på hela den lilla kroppen! Fan va jag mår illa, hur fan kan någon göra något så hemskt. Jag begriper de inte! Älskar man inte sina barn?! Om inte, ge bort de till nära å kära som säkert gör de. Oskyldigt litet barn, uhh. Hemska tider. Min lilla son satt i sin gå stol å jollrade till tv just för tillfället, var bara tvungen att plocka upp han i famnen å få gosa å krama på han.


Mammas sötnos


Far och son raggar


Mina pojkar :)


Morgon mys

28 apr

Hoho

Hujje va lerigt ute, bytt just till sommardäck. Å ja blev ju lerig så klart. Myspys. Jaja är här i sandsjärv å tar de allmänt lugnt.


Föröverigt hade Dylan flick besök igår, lilla Alma, BB polaren. Hon är 1 dag äldre han :)


22 apr

Goooo morgon!

Hoppat upp just efter kl 6. Städat lite i köket precis, å nu kaffe. Dylan ligger i sitt babygym å jollrar till sina leksaker. Eller han försöker nog säga heeej, haha. Så duktig liten imiterare :) Så skönt att han har fattat tycke för sitt gym. Tidigare har han INTE velat vara själv, varken där eller i sin stol eller vagnen. Nu kan man koppla av å ta lite kaffe å se på.

Ska nog kolla smhi om de ska va lite skit väder idag me. Vi var hemma hela dagen igår, men ja de behövs väl oxå ibland. Men de hade vart skönt å dra en lill repa me vagnen. Eller jag var ju ut sent igår kväll på mortionstur. Hm de duggregnade typ men jaja sånt man får ta.

20 apr

Gog morgon.

Sitter å dricker en kopp kaffe, sen blir de upp på löpbandet. Går bra med mortionen och tycker att jag gått ner i vikt en del, vet dock inte exagt för min våg är cp. Aaa men midjan är då mycket fastare å låren är inte som 2 klossar motvarann längre ;P Känns även lättare att röra sej + att man fått mer energi till att röra sej. De låter stört men de är ju kul å mortionera haha.


Dylan har fått sin första tand i förrgår :) Samt kan sitta en längre stund på egen hand :)

17 apr

Va är de för jävla fel på folk?! Är väldigt irriterad. Vart ut me vagnen på prommis, sen hem då jag tänkte bäsa upp Dylan så han får fortsätta sova i sängen. Jojo då kommer ju grannkärringen å en annan tant in. Pang va man smäller i dörren som är 1meter från vagnen. Sen kastar man sej båda två övervagnen å ropar han är vaken "konstigt som ni lever jävel då" å chattrar utav helvete å sen pang världens smäll i hennes jävla dörr oxå. Tack tack ska du ha. Han har bara grinat nu nästan i 1 timma å kommer inte till ro, å min lunch då? nää fick knappt i mej maten. Visa lite respekt om man kommer in samtidigt med en sovande bebis.

17 apr

Go morgon!

Myst på här me Dylan tills han blev trött å vill sova. Då kokade jag kaffe, och sen upp på löpbandet. Rask pormenad med "överdriven arm gång" till. De ger tydligen mycket mer än vanlig promenad. Svettigt! Jaja ska man bli fin får man lida pin? De heter väl så? ;P Haha nej inte är de pina, bara man ger sej f.a.n på de är de faktiskt skönt, eller ja efter åt i alla fall.  Min ikea våg är en skit våg! Morgonen väger man sej, jojo sen mitt på daegn har man tydligen gått upp, pang 5kg?! Å vissa dagar vägen man samma som för flera veckor sen. Köp inte billig skit på ikea. Snåla, ja i all ära men de blir oftast dum snål som straffar sej ;) Lika att köpa ordentligt från börjar, men de gäller ju allting i allmänhet.

Oj vad kul idag kommer min käre mor hit. Då händer de grejjer. Vi ska nämligen ha "möte" hehe ja resemöte. Vi ska bestämma, Bulgarien, Kreta eller Rhodos. Blir en mor å dotter resa. Har vi gjort förrut. Riktigt kul att resa med mamma :)

Hm vi var till turkiet-side 2007. Sen 2008 var vi till turkiet-alanya med Emma & hennes mamma
Carina. Jag älskar ju verkligen att resa. Brukar åka 1 gång om året. Fast nu är de 2 år sen, men vi har ju fått barn & jag ville inte utsätta mej för värme när jag var på smällen. Vart teneriffa playa de las americas med min älskade Erik sist, ska slänga upp nå bilder på trevliga resor. Fast nästan alla bilder är hos mamma i hennes data.


Teneriffa. 2010

Turkiet. 2009

En bild på mej för ovanlighetens skull.


Så söt så söt.


Jobbar hårt med att skapa "oreda" ;)

14 apr


En liten söt överkalix raggare.


Jag å min älskade Erik.


igår ute i solen.

Åh va jag blev trött! Klockan är dock endast 20.36. Ska göra ett ryck på löpbandet. Snart. Då lär man väl vakna till lite? På tal om något helt annat, jag vill ha ett hus. Kruxet är att de finns inga hus. Eller ja men de är då antingen för dyrt eller bara skit. Sjukt less att bo i lähenhet å dessutom på övre plan. SUCK. Sökt större lägenhet på nedre, men ja de finns inget ledigt. Bor i en 2a, känns något trångt! Om någon känner sej snäll, så tar vi gärna emot ett fint hus i ökx området ;) Eller ska jag säga garage med hus som min sambo tycker.

14 apr

Hoho!

Sitter i sandsjärv å dricker kaffe :) Ska även laga mat här idag. Fläskfilé, rödvinssås & potti.

Mitt gå ner i vikt går bra, har tappat ca 4 kg nu.


Sötnos


Älskade älsklingar

3 Apr

Hey.

Nu ska ja gå ner i vkit har jag bestämmt. Målet är väl 10kg. Så vi får väl se hur de går? Börjat räkna kalorier. Äter typ allt, men inte över 1300-1500kalorier om dagen. Portionerna är mycket mindre än vanligt. Men kan ju tillägga att jag alltid varit en stor ätere så kanske därför dom känns små. Inte hungrig för de så ingen fara:P


Mitt lilla hjärta är snart 5 månader. Shit va tiden går fort:)


Stor killen :)

RSS 2.0