30 maj

Nu är impala 63 framme för sommaren.


Raggen går.


skönhet till salu.


En fender strat

30 maj

29 maj

Hoho.

Ojoj Dylan är lite förkyld, stakkaren. Jobbigt värre. Hoppas han inte blir värre bara. Snorar å nyser. Annars har vi de mys pys. Han legat i sängen å skrattat åt han idag. Han låg å sa DÄ DÄ DÄ DU. Lät å så så roligt ut. Han tyckte de va kul när mamma skrattade, nästan hysteriskt så han började oxå skratta, och oj va vi skrattade där vi låg.Min gåb.

28 maj

Oj va de blåser ute! Ids fan inte ut idag, blir en innersittar dag. Min Erik har åkt till läkaren för att få en kortison spruta i höften. Så jag är hemma å myser me lill skrutten.


24 maj


24 maj

Hello!

Nu har jag fått min system kamera, oj här ska de fotas ;)
Åh villket väder vi hade idag, knalla runt i bränna i bara linne! Satan va härligt! Samt glass på brännvalls me josefina & barnen. Lill hjärtat fick smaka på lite glass, första gången. Han gillade de :)

Mammas lilla kråka.
18 maj

Hemma på lunch, å ser hem till gården ;) Blev en liten pizza bit. Hmm jo jag höll ju på å sku gå ner i vikt. Ska ta tag i den snart igen. Fick åt knäet så ja de blidde ens knappt promenader :( Så då sket jag i allt. Men ändå hållt mej nästan utan att gå upp igen :) Så nu när knäet är i form blir de motion igen :) Å rätt kost på de.

16 maj


16 maj

Hallå.

Shit va jag känner mej trött idag. Hade gått å sova nu om jag inte haft tvättstuga! Jo men tyvärr är de ju så att man måste tvätta. Blä! Annars idag har de vart full fart på jobbet. Slutat halv 4a så hann ju mysa me min goa kille Dylan oxå :)sötnos.Vår utsikt för någon dag sen, härligt att se vatten!


Denna har jag gjort till min mamma. Till och med dikten själv. Hon läser inte min blogg så vitt jag vet, inte så ofta så hon lär ju inte se de innan morsdag.

13 maj

Hallå!

Uh sitter å glor tv, sett på partaj. Hehe är ju som ett bra program de. Fan va jag har ont i magen, känner mej som magsjuk eller nå. Tror inte att jag är de men mår illa som f.a.n.

Imon jobbar jag. Så tror inte de blir så mycket mer än de.

Dåligt me bilder å slänga upp så kastar upp nå gammelt.


Ja se där, ett gammalt foto. Jag å min käresta på raggen. Nå år sen.


Fortsätter på raggen. Haha less som chaffis på power meet 2011.

Tror jag är sugen på å ragga, hmm måste hämta ut min bil snart.

13 majPyssel pyssel jag älskar pyssla

12 maj

KvällspysselAnnars så har man jobbat idag å sen kommit hem vid 15.30 till världens goaste Dylan.

12 maj

Go morgon.

Åh idag var vi uppe redan halv 6, någon som va trött å hungrig. Ja nå han ville inte riktigt komma till ro efter maten.
Pysslat ihop till f.b headern.

11 majHittat ett nytt intresse. Photoshop ;)

11 maj

Hallå!

Oj va kul, idag har jag jobbat! Kändes lite skumt, som inte på riktigt utan kände mej som bara en praktikant haha. Asså jaaa Eller praktikant som är själv gående. Trodde man skulle typ glömt massor, men nej de satt som en smäck. Ska jobba typ maj ut. Ca 75%. Var lite sugen att  komma tillbax. Erik är ju hemma så nu får han vara stay home dad ;) Visst jag går ju miste om tid me mitt lilla hjärta, men hinner ju träffa han varje dag ändå:)

Trevligt att vakna idag då, hmm kände mej svulle i käften å som en bula i truten. Öm konstaterade att jag fått världens fetaste blåsa på sidan av svaljet. Absolut inte trevligt! Känns som en boll intryckte i munnen.

9 maj

Ja nu fick bloggen ett nytt ansikte, var ju ett tag sen. Fick ps av Emma så sutti i fifflat. Å så tackar vi Emma för hjälpen när de strulade för mej:)

9 maj

Tjo.

Onsdag idag, tänkte åka till sandsjärv i dag, till Eriks föräldrar då.
Imon har jag efterkontroll på mercan, å så ja man får höra på nyheterna att de möjligtvis kan bli strejk imon! Men shit om de blir så, så får jag kör förbud, å va i helvete gör vi då?! De är den enda bil vi har med bälten och som är i full funktion!!!


Busis


Äter köttfärssås, de tyckte hjärtat om.


Blivit en racerförare med sin gåstol, går väldigt undan nu;P


Mina raringar

6 maj

Go morgon!

Öhh ja 6 maj och snö storm typ! Fy inte alls kul att vakna till detta. Känns som långt till sommaren då hehe. Nä fy tusan man kan faktiskt inte fatta att jaa om 1 månad ska de vara grönska å sommar?! what?! Nä omöjligt! Jag har i alla fall bakat en biljett till solsäkra cyper så jag får se sol:) Bär av 4 juni. Så kul!


Bland dom första bilderna på Erik å Dylan

3 maj

Emma skickad lite bilder från när jag va preggo. Hon är så duktig att fota!

Tänka att där låg lilla underbara Dylan <3

3 maj

Heeey.

Vart upp till mamma i byn igår. Lungt där som vanligt.
Idag har jag å Dylan vart på en stormig promenad me Josefina å Alma. Vart ju rätt ok väder när man gick. Hmm sen blåste de upp som fan samt blöt snö som fan. Regnskyddet åkte på vagnen men jag vart då genom sur från topp till tå!

Förövrigt har mitt knä som jag vred i pullinki börjat bråka igen. Har löpt lite hårdare än vanligt på bandet. Oja då va de ont igen. Käns surt! När ska de bli bra i knäet?! Uh blir less. Vill ju rasa i vikt, men ja vi får väl promenera då. Går bra me vikt minskningen. Mina nya jeans som ja fick för typ 2 veckor sen är pösiga nu! Har suttit som jutet så sent som förra veckan. Så jaah nog går de åt rätt håll i alla fall :) Men vet fan inte va jag väger riktigt.


Myser hos mommo.

RSS 2.0