Vecka 21


Hej å hå!

Oj villket fint väder vi hft idag :) suttit på balkongen & solet. Blidde ju färgad & så jaa solsting oxå :(En snäll arbetskamrat har shoppat åt mej :) Eftersom jag sällan själv åker någonstanns haha. En söt bäbis filt.Mys magen.

Hm en våt fläck på tröjjan? Har blött hår som skvätt
vecka 20


Vecka 20. Ser inte så fet ut fram ifrån men nog börjar de va kula nu en ordentlig en :)


Plutten våran.Sen så är de någon skit skalle som bakat in i Eriks bonneville 59 & bara stuckit!Så jaa vi är väldigt irriterade. Men de fixar sej me försäkringsbolaget å själv risken. & så är de polis anmält oxå. För smitning.

ultraljuds bild

Här är våran lilla sötnos.

Ligger upp & ner :) Så ja huvud längstner, sen kroppen å så dom små benen :D & så ser man ju att handen är knuten oxå (den vita fläcken vid knäet) :D


Ultraljud

Hej!

Igår var vi på ultraljud :D Asså shit villken upplevelse att se att den faktiskt rör på sina armar & ben inne i magen. Man blev helt rörd & tagen! De är en känsla man inte kan beskriva. Underbart! Tänk att vi faktiskt på rikt väntar vår första gullunge. Och vi vet va de blir, syns klart på en bild :)

Ska lägga upp nå bilder på ultraljudet. Men Erik måste fixa så blixten inte slår på när ja fotar av. :)Fösta boddyn till lill bebisen... Lite rock´n roll ;PMin Man ErikÅ jaaag

måndagJag älskar god mat. Lagde hokiefile i ugnen me chili på. kokade ris å stekte tomater å sen riset ihop. En god purjolöksås me chili & vitlök i. Ojoj gott!Jag & min älskade

mage

Från vecka 9-19. De har hänt väldigt mycket :) På tisdag den 21juni ultraljud :) Spänannde!

crusing

Allå!

Igår var de crusing i gällivare & jag körde egen bil. Drog me mej lille bror å hans fjälla verro ;) Umgicks me massa folk å raggade. Hur kul som helst.

Men höll på att gå illa på väg mot Gällivare :( Stannade på piss paus. Stängde av bilen & jaaa då skjöt den i temp. Pissade ut vatten & där stog vi ett tag haha :)

Måste säga att de är så jävla konstigt asså, Så fort de är raggare som står vid vägkanten å har problem. Inte en käft som stannar förutom andra raggare & erbjuder hjälp. Skämms på er Svenssons... Fast de är ju inget nytt. Man får ju nästan passa sej att be hjälp, för då blir man överkörd i princip av alla dom där bilisterna som vägrar hjälpa. Hmm men vi är inte farliga, kriminella eller bråkstakar. Nej då, länge leve bil kulturen.


Jag


Verro & impalan


Crille


Bil kortersen


Jag & Eva i Desoton


Jag & Impala.......Eva & Desoton


torsdag

Hemma idag.
Haft ajaj i magen :( Eller jaa när jag anstränger mej så blir de ajaj.

Åkte upp till mamma på morgonen. Visste som inte va jag skulle göra så tidigt så :)

Åkte hem & började me tvättstugan. Som Erik har hjälpt me.Hann även tillreda en sjukt god middag. Tömmde grönsaksfacket & kokade en soppa. Satte kräftstjärtar i den. Men åhh så gott de var! Så tror de här receptet hålls hemligt ;P

Vecka 18

Lite seg me bilder.Vecka 18 +5 :)


Tisdag

Ledig idag, men vette fan om de blir dess mer, måste vila upp mej :) Ska nog gå över till grannen Eva å surra, ja kanske vi hittar på nåe oxå:)


Vecka 18

Hej å hå...
Oj va tiden går fort nu är vi i vecka 18 + 2 REDAN:) Känner den lille i magen & dens rörelser :) Super mysigt!!! Men jaah de är ju lite obehaglig oxå, när man själv inte styr de som händer i ens kropp. Så man hoppar ju till ibland:) Nästa vecka den 21 juni är de dax för vårat första ultraljud. Sååå spännande. Vi längtar. Ska ju som bli kul å få se vem de är som är i ens mage hihi :)...Så vackert me sommar solen :P

tjoopp

Oj va varmt de är! Men de som är jobbigt när de är sommar, de är ju de här me att sova! Att sova i värme är de värst jag vet, asså de går inte. Annars ska man ju iten klaga. De är ju ski härligt.Var till Korpis på Tisdag. & här sitter grabbarna å ljuger. Lille bror har även bytt bil.Men tyvärr min är ändå mera vacker lille bror ;PGrillning på g på (mordstigen).Från våran balkong.FinasteVårt vackra Överkalix. Jag & Erik for upp på bränna berget en sväng :)

Ojoj, måste berätta något roligt:) Igår när vi låg och kollade film så sparkade de till rejält i magen. De var nästan så jag flög upp ur soffan :) Hihi så obehagligt men efterlängtat :)


Pajala

Har vait till Pajala idag & hälsat på Sara! & hennes Tobbe. Tobbe stog för maten... Ojoj fick ju 3 rätter mat. Mycket gott! Har hälsat på bror å hans fjälla oxå en snabbis.Erik & Gizmo.Gizmo. Så söt.Verro.Lille bror.

Tyvärr glömde jag ju fota hos Sara :(

Men ska slänga upp en vecka 17 bild på magen


Sommar


Sandsjärvs träsket
Grilla korv


Mys me älskling


Oj vad söt :)


falu är jääävligt gott!


Jo nå ja nå


Bara min


Erkkis


Vi var till Sandsjärv igår å grillade lite korv & hade de mysigt :) Helt underbart nu när de är sommar på riktigt!!!

RSS 2.0