Fredag

Tjohei.

Hm, hm vaknat ca 8.40 idag. Har varit på lulebo kl 9 när dom släpper lägenheter, men idag kom de inte in nå 1or på direktbokning. Bokade här förut en 1a på gränderna som inte var direktbokning, låg 2a i kön då ja boka. Men sen fick ja majl från lulebo där de stog att ja va 7a i kön! Så de gick åt helvete. Fan de känns så omöjligt allt. Bostad å jobb å allt. Å ja vill inte bo hos mamma i korpis heller, man kan ju bli deprimerad för mindre. Va fan ska man behövt stå 4år i kö för att ha chans att få en lägenhet? De är sjukt, fan bygg fler lägenheter, eller ja 1or i alla fall eftersom de är de som är svårast å få.

Men men ska fara & jobba vid 12 tiden, ska bli trevligt. Var ju som ett tag sen man va där, tror de är fan 2-3 veckor sen. På tal om annat så tror ja fan ocå att ja håller på å åka på nå jävla skit förkylning. Är yr å hängig. Fuck fuck shit fuck.

Annars ihelg så blir de väl inte å göra så mycket. Ska väl umgås me Linnea &.co, sen chilla. Åker redan på söndag tillbax till stan, får åka bil me Emma å Donk. Så skönt å slippa den där jävla bussen! Aja men ja ska kanske börja göra mej i ordning lite, ni vet smink å grejjer.

Heipa!

P.S. De gick inte å få ihop ikea stolarna, felet var att dom hade skickat förlånga trä grejjer som skulle sitta fram & bak under sittsen på stolarna. Så nu vet ni hur de gick me den historian. D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0