Hallåj

Tjohoo

Helvete att ja aldrig uppdaterar hehe, jaa men nu så. Nå väl denna vecka har vart rätt lung. Vart å besiktat min merca i förrgår. Hm jaa nå fick 5st 2or på den. Ett bälte ur funktion, vindrutespolare ur funktion, skyltbelysning borta, handbromsen & ett bromsrör som hängde. Så de blidde väl inte för mycke stora projekt i alla fall. Vart igår & köpte ett nytt betteri oxå, de gammla hade fryst sönder så fick ge start hjälp hela tiden. Annars så är de en vakumläcka i den oxå så man får göra kärringstopp för att bilen ska stänga av sej haha.

& sen har man ju vart på bröllop oxå. Lisa & Lasse som gifte sej i Tärendö kyrka :P Vart mycket trevligt men vi fick köra som bara faaan dit. Glömde videokameran hemma så ja de va bara å vända eftersom vi sku filma åt dom. Men jaa nå ja vart inte åk rädd i alla fall haha, även om vi låg i 160-180 hela vägen.

Happ happ jaja ikväll så blir de kanske å åka till mamma & hämta Crille & Chicco & sen vidare mot Luleå. Ska fara på tattueringsmässan som är nu ihelg. Spännande, spännande!!! Har då aldrig vart på en sån innan. Men ska dock inte tattuera mej i alla fall, fast de sku Crille göra. Får ta å lägga upp en bild sen på de :)



Kommentarer
Postat av: Emma

Nu får du fan ta och uppdatera. :D

2009-03-31 @ 17:56:17
URL: http://levoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0