Vecka 24

Ojoj denna värme jag brinner upp. De är så sjukt varmt hela tiden :S Sammla värska i benen/fötterna oxå. Så nu har dom porriga stödstrumporna åk på!Nu är magen stor. & han sparkar mycket mer & hårdare. Så nu får pappa Erik oxå känna. & jaa alla andra oxå för den delen :)Bebins alla grejjer hittills. En helt egen skrubb har den fått :) Känner att de behövs bröjas i tid. Vet ju att de är 16veckor kvar. Men dom veckorna springer iväg. & nu har jag ju semester & ork till detta så varför inte börja i tid?! Vill inte börja stressa till luleå för att storhandla i 8-9 månaden. De funkar ju inte. + att man jobbar då oxå.

Imorgon Fredag står de på schemat att umgår me Eva som kommer hem :D Samt att åka & möjligen köpa en ny bil. ;P Ska å se en mercedes C230 98 kompressor. Kombi så klart! Måste införskaffa mej en mera barn vänlig bil me lite klös i ;P.

Har ju en kombi merca från 93 nu som duger gott & väl, men de är en diesel:( & att ta bort lastbilsreggningen kostar multi per år att äga. Så nej vi behåller den som 2 passagerare & köper en bensinare för 5 personer. Så Erik får pendla me den gammla till jobbet då. & sen har vi den andra som vanlig bil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0